Foodfotografie

Presenteer uw gerechten ook digitaal!

Food fotografie is een cruciaal onderdeel van hedendaags restaurant marketing. Een nieuwe menukaart, de website updaten, mooie foto’s voor op social media, oftewel de juiste visuele benodigdheden om potentiële gasten te overtuigen om uw restaurant te bezoeken.

Smaakvolle gerechten bereid met verse ingrediënten, een verfijnde en kleurrijke presentatie, prachtig (design) servies; uw keukenteam werkt hard om gerechten zo mooi mogelijk te presenteren aan de gasten. Het zou zonde zijn om dit niet naar uw potentiële gasten te communiceren toch?

Juíst als het gaat om het bereiken van een grotere doelgroep, het aantrekken van nieuwe gasten en het professionaliseren van uw bedrijf is het belangrijk om aantrekkelijke en professionele beelden te hebben van uw locatie en uw gerechten. Nu begrijp ik dat niet iedere ondernemer hier tijd voor heeft of even vaardig is met de camera. Geen zorgen, ik help u graag!

Red Pumpkin verzorgt food- en gerechten fotografie voor diverse opdrachtgevers, bekijk hier een aantal voorbeelden:

Wilt u ook graag uw gerechten en/of ingrediënten op een professionele manier vastgelegd hebben zodat u Instagram-waardige content heeft? Informeer dan vrijblijvend naar een offerte op maat, ik denk graag met u mee!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *