Jouw huisdier mooi op de foto!

Wil jij nu eens écht een mooi foto van jouw lieve viervoeter? Red Pumpkin biedt huisdierfotografie aan in Amersfoort en omstreken. In prachtige sprekende kleuren en juist in zwart/wit, dit wordt een foto die je zeker aan je muur wilt hangen!

Red Pumpkin is gék op dieren, huisdierfotografie doe ik dan ook graag. Dit kan gewoon bij jou thuis, of op een andere mooie locatie zoals het bos, strand of de duinen. Ik heb geen studio aan huis, ik vind het veel leuker om dieren in hun ‘natuurlijke habitat’ te fotograferen. Op het strand, in het bos, bij een meer, er zijn zoveel prachtige plekken waar we een fotoshoot kunnen doen. Aan jou de keuze.

Prijzen & Werkwijze

Natuurlijk ben je benieuwd wat het kost, dat zou ik ook zijn! Ik vind het prettig, voor beide partijen, dat we globaal een tijd afspreken. Ik ga tijdens een shoot altijd uit van 30 minuten op locatie, hierna ga ik namelijk thuis ook nog aan de slag om de mooiste foto’s te selecteren en deze, indien nodig, te bewerken. Voor een shoot reken ik €75,- inclusief BTW (per dier). Hiervoor ontvang je de 3 mooiste foto’s in hoge resolutie. Je kunt dan zelf beslissen op welke formaat je deze wilt laten afdrukken.

Ik bereken geen voorrijkosten voor shoots in Amersfoort en omgeving (max. 15 kilometer buiten Amersfoort). Hierna reken ik een vergoeding van €0,35 per kilometer.

Voorbereiding

Om te zorgen dat we het qua tijd redden, raad ik je aan om de fotoshoot goed voor te bereiden. Denk bijvoorbeeld vooraf na over de volgende zaken:

  • Heb je al bedacht of je de foto’s in kleur of zwart/wit wilt? Ik stel hier vooraf de camera op in namelijk.
  • Locatie. Weet je al waar je de shoot wilt laten plaatsvinden?
  • Weersvoorspelling gecheckt? Geen zorgen, het hoeft niet zonnig te zijn. Mocht het regenen, dan verplaatsen we de shoot.
  • Pose. Heb je bedacht wat voor shoot je zelf het leukst zou vinden, een (close up) portret of juist een actie foto?
  • Wil je een drieluik (kan bijvoorbeeld erg mooi zijn in zwart/wit) of juist 3 totaal verschillende foto’s?

Op de dag zelf is het handig om de volgende zaken nog even te checken:

  • Is je dier helemaal fris en fruitig? Hiermee bedoel ik kleine details die je op de foto zult zien, zoals poepjes in de ogen of een doffe vacht.
  • Heb je de favoriete speeltjes van jouw dier mee? Hiermee kunnen we hem/haar nog een beetje extra motiveren tijdens de shoot 🙂
  • Neem ook wat snacks mee, dit kan erg handig zijn tijdens het ‘fixeren’ van de blik voor een prachtige close up foto!

Vindt je het lastig om bovenstaande vragen te beantwoorden? Geen probleem, uiteraard denk ik hierin graag met je mee. We hoeven zeker niet alles vooraf vast te leggen, een beetje spontaniteit blijft altijd het leukst!

 

Ben jij enthousiast en wil jij graag een foto van jouw dier laten maken?

Klik dan op de knop hieronder, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op. Tot snel!

Ja, dit wil ik!