Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken bij je marketing? Wellicht heb je al een mooie website, een aantal mooie foto’s en actieve social media kanalen. Het lukt je echter niet om consequent postings te plaatsen of je posts genereren te weinig views, likes en shares. Lees verder, ik kan je helpen.

Marketing. Geen tijd, wel prioriteit!

Ondernemers zijn vaak al druk genoeg met het belangrijkste aspect: operationele bedrijfsvoering. Dan is het logisch dat marketing op de achtergrond verdwijnt. Toch is marketing een noodzakelijke tool om je bedrijf succesvol te maken én te houden. Hoewel veel bedrijven een website hebben en wellicht zelfs een aantal social media kanalen hebben opgezet, ontbreekt het vaak aan kennis, mankracht en tijd om dit op een rendabele manier uit te voeren. Marketing, online- en offline, is een belangrijke tool om meer omzet te genereren, een grotere doelgroep te bereiken en je bedrijf meer naamsbekendheid te geven. 

Een marketeer vast in dienst nemen is te risicovol en zelf heb je er geen tijd voor. Goed nieuws, Red Pumpkin kan je helpen. 

Werkwijze

Samen duiken we je bedrijf in. Wat is je product, wat maakt jouw zaak bijzonder, wie is je doelgroep, wat zijn je doelstellingen voor de komende periode? Wellicht loop je tegen concrete problemen aan, zoals een lage bezettingsgraad op bepaalde dagen van de week of lukt het je maar niet om de juiste doelgroep te bereiken. Want de markt is er, dát weet je. Nadat we samen in kaart hebben gebracht waar je bedrijf voor staat en wat je wilt bereiken, ga ik een basic marketingplan opstellen. Geen zorgen, dat wordt geen boekwerk. Een heel praktische gids, zodat jij en ik weten welke weg we inslaan. De richtlijnen, de steunpilaren.

Marketing ondersteuning. Ontzorgen à la Red Pumpkin.

Ik ga voor je aan de slag. Met het schrijven van aansprekende teksten, het opstellen van goed presterende posts voor je social media kanalen. Natuurlijk zijn alle uitingen voorzien van passend en professioneel beeldmateriaal, deze maak ik namelijk zelf. Ideaal toch!

Als je wilt kan ik ook de online campagnes voor je beheren. Of een SEO check doen op je website. Mocht het nodig zijn, dan pas ik natuurlijk meteen de zaken aan die nodig zijn om jouw website goed gevonden te laten worden op Google.

It’s not the best content that wins. It’s the best promoted content that wins – Andy Crestodina

Natuurlijk wil jij weten wat het oplevert, al die marketing activiteiten. Terecht. Daarom neem ik iedere maand de Google Analytics rapportage met je door. Gewoon in praktische taal. De highlights laat ik je zien, de rest mag je vergeten. Daar zit je tenslotte helemaal niet op te wachten als drukke ondernemer.

Flexibel abonnement

Continuïteit is belangrijk voor marketing. Daarom werk ik vanuit Red Pumpkin op abonnementsbasis voor marketing ondersteuning. Je start met een minimale periode van 3 maanden, dan kunnen we samen bekijken of we een match hebben. Na deze periode kun je gewoon per maand opzeggen. Ideaal toch?

Direct actie ondernemen en samen een kop koffie drinken? Ik zie je mail graag tegemoet!