Tijd voor een plan

Je hebt een succesvolle onderneming, een website, social media kanalen én iemand die de marketing voor je uitvoert maar het ontbreekt je aan een plan. Ergens ver weg heb je nog helder wat je missie was, je doelstellingen en je doelgroep, maar er zit weinig structuur in de marketing die momenteel uitgevoerd wordt. Kortom, je kunt wel een marketing communicatie plan gebruiken!

Structuur aanbrengen

We beginnen met een meeting waarbij we samen de diepte induiken (geen zorgen, dit duurt maximaal 2 uur). Terug naar de basis. We gaan een aantal zaken helder stellen, zo kijken we naar de huidige structuur van je organisatie, je product, je markt, je ‘unique selling points’, je doelstellingen en je doelgroep. Daarnaast nemen we samen je huidige marketing door en bekijken we je doelstellingen en pijnpunten van het afgelopen jaar. Op basis van de input die jij als ondernemer levert tijdens dit gesprek, maak ik een helder marketing communicatie plan.

Inhoud plan

Waar bestaan dit plan dan uit zul je je afvragen. Terecht. In tegenstelling tot grotere marketingbureaus zal ik een beknopt en vooral heel praktisch plan aanleveren. Een plan waarbij ik stapsgewijs het pad uitstippel die jij met je bedrijf gaat bewandelen. Een plan wat zal zorgen voor een goede structuur, een advies over de manier waarop je je online presenteert, on- en offline. Marketing geïntegreerd in je bedrijfsvoering. Maar nu écht. Die rode draad die je nodig hebt om je doelstellingen te behalen, je doelgroep wél te bereiken, je omzet te verhogen.

Opvolging

Nadat ik het plan aan je hebt gepresenteerd kun je er zelf, of je team, mee aan de slag. Alhoewel ik alle vertrouwen heb in jullie uitvoering van het plan, maken we altijd een vervolgafspraak na 3 maanden. Dan bespreken we samen hoe het gaat, waar je tegenaan loopt, of je voldoende mankracht hebt om het plan uit te voeren of dat je nog wel wat (uitvoerende) ondersteuning kunt gebruiken.

Benieuwd naar de kosten voor een marketingplan? Stuur me gerust een mail en ik neem binnen 48 uur contact met je op.