Wie zit er achter Red Pumpkin?

Ik, Shanna Bozuwa! Een energieke én creatieve wervelwind met een grote passie voor creatie. Dingen mooier maken. Beter verpakken. Vertalen. Echt contact maken met je doelgroep en een krachtige boodschap overbrengen. Dat alles in begrijpelijke en frisse taal, maar altijd met een vleugje humor!

Om het geheel af te maken, schiet ik er ook nog de juiste beelden bij. Ook daarin houd ik van frisheid. De schoonheid zien in eenvoud. Het onderwerp laten stralen. Niet recht van voren, met net vanuit die verrassende hoek. Of het nu om mensen, een gerecht, een uitzicht of een product gaat. Ik doe graag recht aan mooie dingen!

Een avonturier in het bos

Ik zal je mijn verhuishistorie besparen maar momenteel woon ik heerlijk in het bos. Een prachtig houten huis met veranda en omgeven door een grote tuin. De vogels wekken me ´s ochtends, en als ik geluk heb, zie ik mijn huiseekhoorn ook weer verschijnen in de bomen. Klinkt idyllisch? Klopt. Maar de rust van de natuur helpt me enorm bij het schrijven en creëren.

Waar mijn andere grote passies zijn? Mijn honden, vintage VW camper, reizen, tuinieren, het buitenleven en eigenlijk vooral gewoon… heerlijk genieten van het pure leven!

Waar komt die interesse voor marketing eigenlijk vandaan?

Die ontstond tijdens mijn studie International Leisure Management. Ik liep stage bij ’s werelds grootste bierbrouwerij; AB InBev in Breda. Een prachtig bedrijf met sterke merken als Jupiler, Hertog Jan, Leffe, Corona, Budweiser en Stella Artois. Ik ontmoette Gerard (ja, dat is écht een meesterbrouwer van Hertog Jan), werkte mee aan de ludieke Vaderdag campagne (Grand Prestige) en ik was verantwoordelijk voor het social media beheer van Hertog Jan. Een waanzinnig leerzame én leuke tijd!

Na mijn studie heb ik bij diverse bedrijven gewerkt, van commerciële functies bij internationale groothandels tot marketing & sales functies bij diverse opdrachtgevers in de hospitality branche. Onder andere de VVV in Amersfoort. Pracht stad!

Mijn stiekeme liefde voor de horeca

De passie voor de gastvrijheidssector zat er ook al vroeg in. Als tiener werkte ik met veel plezier in de horeca. Lange dagen buffelen op het terras, in het restaurant of achter de bar. Hard werken was het, maar wat een sfeer. De band met je collega’s, de gezelligheid van blije gasten en de dynamiek die deze branche iedere dag weer brengt. Mijn eerste klanten als zzp’er waren dan ook horeca bedrijven. Het moge duidelijk zijn, mijn liefde voor de horeca is nooit echt verdwenen 😉

Veel ondernemers hebben geen tijd voor marketing

Wat mij bijvoorbeeld opviel toen ik zelf in de horeca werkte is dat veel zaken, zelfs de trendy restaurants en hotels, niet of zéér minimaal aan marketing doen. En dat is best gek. De menukaart, het interieur en de gerechten zien er gelikt uit maar online laat de presentatie flink te wensen over. En dát is jammer.

Als je iets doet, moet je het goed doen!

Zei mijn vader altijd. Daarom heb ik mezelf een aantal kritische vragen gesteld: hoe kun je de marketing voor ondernemers uitvoeren als je geen beschikking over goed beeldmateriaal hebt? Wie gaat die foto’s aanleveren en wanneer? Hoe garandeer je continuïteit? Hoe ga je kwaliteit waarborgen?

Kortom, hoe reëel is het dat ondernemers de tijd en kennis hebben om professionele foto’s te maken én wervende teksten te schrijven? Juist. Door compleet te ontzorgen.

Red Pumpkin. All-in marketing

Zo kwam ik op het idee van Red Pumpkin: Marketing & Fotografie. Niet alleen voer ik de marketing uit; van strategie tot uitvoering. Ik zorg óók voor aantrekkelijke en professionele foto’s. Dat betekent geen stress en gedoe meer om je social media, geen verouderde website teksten en geen knullige onscherpe foto’s.

Ook andere marketing materialen zoals een flyer, advertorial of een nieuw logo kan ik voor je regelen. En mocht ik iets zelf niet kunnen, dan regel ik een betrouwbare partner die dat wél kan. Ontzorgen, daar sta ik voor.

Goed verhaal. En nu even praktisch?

Red Pumpkin biedt dat waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Denk aan een full-service marketing dienst: on- en offline marketing, inclusief professionele fotografie, voor een vaste prijs per maand. Dit complete abonnement kan naar wens aangepast worden én ben je niet tevreden of verandert de financiële situatie? Dan kun je na een periode van 3 maanden gewoon opzeggen. Even goede vrienden.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je behoefte hebt aan een tijdelijk invulling binnen jouw marketing team. Of juist liever werkt met een freelancer die snel kan schakelen en jou een x aantal aansprekende blogs aanlevert. De keuze is aan jou.

Idee bespreken? Bel me gerust om een kopje koffie te drinken samen?