Wanneer je mijn werk nog niet kent, kan ik me voorstellen dat je het fijn vindt om te lezen hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren!

Shanna is een zeer creatieve en enthousiaste professional op het gebied van (content)marketing. Ze is allround goed ontwikkeld en kan hierdoor breed ingezet worden. Ze heeft weinig nodig om met creatieve doordachte ideeën te komen afgestemd op de customer journey van de beoogde doelgroepen. Op het gebied van tekstschrijven blinkt ze uit door vloeiend, gemakkelijk leesbaar en triggerend te schrijven. Bovendien weet Shanna perfect de combinatie tussen tekst en beeld te leggen waardoor opgeleverde content vattend en aantrekkelijk is.

Als persoon is Shanna enthousiast en pro –actief, en kan gemakkelijk zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ze werkt hard en is kritisch op het eindresultaat. Hierbij kijkt ze niet alleen naar het eigen geleverde werk maar neemt ze ook de omliggende context mee zodat er aan het totaalplaatje niets ontbreekt. Door haar ervaring is ze in staat direct haar bijdrage te kunnen leveren!

Amber Neecke, marketing manager Provincie Zeeland

Shanna werkt als interim content marketeer bij Xcellent. Zij weet als geen andere complexe taal, in ons geval ICT materie, te vertalen hapklare content voor onze doelgroep. Dit doet zij op een scherpe en prikkelende manier met humor en soms wat brutaliteit. Shanna kruipt in de huid van onze doelgroep en maakt zo continue die vertaalslag. Haar verfrissende schrijfstijl bevestigt dat. Daarnaast is het ook gewoon een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Kortom, een professional die je erbij wil hebben!

Martin van der Eijk, marketing manager Xcellent

Doelgericht, pragmatisch en empathisch. Geëngageerde sparringpartner, voor ons als restaurant een uitstekende content marketeer.

Jeroen de Greeff, mede-eigenaar restaurant Jackie Brown

Shanna heeft als interim in hele korte tijd en met veel energie onze content redactie eigen gemaakt. Hiermee heeft ze ons fantastisch geholpen met mooie en pakkende content voor veel social media posts en web teksten.

Theo Reijnders, Head of Digital Development Twinfield – Wolters Kluwer

Zeer prettig met Shanna geschakeld in diverse content opdrachten. Gedreven, energiek en met enthousiasme! Prettig persoon om mee te schakelen. Kan iedereen Shanna zeer aanbevelen!

Dolf Kos, oprichter Sales Marketing Group

Binnenkort een bakkie doen?