Wanneer je mij nog niet persoonlijk kent, kan ik me voorstellen dat je het fijn vindt om te lezen hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren!

Shanna werkt als interim content marketeer bij Xcellent. Zij weet als geen andere complexe taal, in ons geval ICT materie, te vertalen hapklare content voor onze doelgroep. Dit doet zij op een scherpe en prikkelende manier met humor en soms wat brutaliteit. Shanna kruipt in de huid van onze doelgroep en maakt zo continue die vertaalslag. Haar verfrissende schrijfstijl bevestigt dat. Daarnaast is het ook gewoon een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Kortom, een professional die je erbij wil hebben!

Martin van der Eijk, marketing manager Xcellent

Doelgericht, pragmatisch en empathisch. Geëngageerde sparringpartner, voor ons als restaurant een uitstekende content marketeer.

Jeroen de Greeff, mede-eigenaar restaurant Jackie Brown

Shanna heeft als interim in hele korte tijd en met veel energie onze content redactie eigen gemaakt. Hiermee heeft ze ons fantastisch geholpen met mooie en pakkende content voor veel social media posts en web teksten.

Theo Reijnders, Head of Digital Development Twinfield – Wolters Kluwer

Zeer prettig met Shanna geschakeld in diverse content opdrachten. Gedreven, energiek en met enthousiasme! Prettig persoon om mee te schakelen. Kan iedereen Shanna zeer aanbevelen!

Dolf Kos, oprichter Sales Marketing Group

Binnenkort een bakkie doen?