Social media kost zoveel tijd!

Stoei jij ook regelmatig met je social media? Vindt je vooral veel gedoe om je Facebook, Instagram en Linkedin bij te houden? Tegenwoordig ligt de lat hoog. Rommelige en onscherpe foto’s die gemaakt zijn met een telefoon voldoen niet meer. Je posts moeten voldoen aan allerlei eisen, zoals een ‘call to action’ en de juiste hashtags. De beelden moeten van professioneel niveau zijn en als je een beetje interessant wil zijn voor de doelgroep dien je minimaal 1x per week relevante content te posten. Das best een hoop gevraagd van een drukke ondernemer zoals jij.

drukke ondernemer

Geen zorgen. Red Pumpkin kan je helpen.

Red Pumpkin beheert social media

Red Pumpkin gaat graag samen met jou aan de slag. We bekijken samen wat je doelen en uitdagingen zijn, wie je doelgroep is en wat voor soort content je graag wilt uitlichten. Foto’s hoef je je ook geen zorgen meer om te maken want die maak ik voor je. Van je gerechten, je team, je terras of je interieur. Red Pumpkin zorgt voor de juiste strategie, content en interactie met je doelgroep. Ik update je regelmatig over de voortgang en stuur bij wanneer nodig, want betalen voor gebakken lucht doet nu eenmaal niemand graag!

Wil jij ook geen omkijken meer hebben naar je social media? Red Pumpkin zorgt ervoor dat jij niet meer druk hoeft te maken om likes, shares en reposts. Het is mijn doel om jou te laten doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen! Vul het contactformulier in om samen eens vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.