Wat kost dat nou?

Marketing kan een prijzige aangelegenheid zijn. Het kost tenslotte een hoop tijd, expertise, training en creatief talent. Alhoewel weinig kleine ondernemers dit doen, kun je een marketeer in dienst nemen. Dit is echter een kostbare gelegenheid, met veel risico voor jou als ondernemer. Gelukkig kan het ook anders! Red Pumpkin levert flexibele marketing ondersteuning tegen betaalbare tarieven.

Waarom Red Pumpkin?

Uitstekende vraag! Waarom zou je eigenlijk voor mij kiezen?

  • Passie voor de hospitality branche. Ruim 13 jaar werkervaring in de horeca.
  • Sterk in allround marketing: specialiteit in copywriting en social media
  • Ontzorgen: inclusief professionele fotografie.
  • Groot netwerk in Amersfoort. Logo nodig? Opmaak flyer? Nieuwe website? Ik werk samen met diverse partners die ik graag voor je benader.
  • Flexibel. Middag, ochtend, avond. Ik werk. Geen probleem.
  • Commitment. Ik ga ervoor, 200%. Zo geef ik gas bij wanneer nodig en geef ik gevraagd én ongevraagd advies op commercieel gebied.
  • Expertise. Creatieve invalshoek. Up to date kennis.  Altijd op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen binnen jouw én mijn vakgebied!

Oké, ik ben overtuigd. Wat kost het?

Fijn dat je de waarde van goede marketing erkent!  De kosten voor de marketing ondersteuning die ik kan bieden aan jouw bedrijf is afhankelijk van dat wat je nodig hebt. Voor de 1 is dat social media, voor de ander zijn het commerciële teksten en voor weer een andere ondernemer is dat fotografie. Of juist een combinatie van dit alles! Het is daarom lastig om ‘standaard’ tarieven te bieden.

Kan ik dat wel betalen?

Ik richt me op MKB klanten binnen de hospitality branche, samen zorgen we er dus voor dat we de juiste invulling vinden voor jouw budget. Wil je er een keertje over praten? Bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Mail me gerust, ik kom graag een keer vrijblijvend langs. 

 

Neem contact met mij op!